skip to Main Content

Els carros a vela són vehicles impulsats únicament per la força de vent. És el més semblant a pilotar un vaixell de vela però en terra ferma.

Tenim carros a vela de mida real: on el pilot aconsegueix orientar el carro per aconseguir el rumb i també maquetes de radiocontrol. Són aquestes les que ens permeten de forma entretinguda i econòmica aprendre a navegar a vela.

Encara que és una gran activitat, no són joguines. Per aconseguir que es moguin cal conèixer el vent, cal saber llegir, interpretar els seus girs i aprofitar-lo al màxim per conduir de manera fluïda per al circuit.

Aquells que estigueu interessats a adquirir construir un, aquí us deixem el plànol, per a aquells que no teniu paciència també podeu adquirir-lo.

Aquí us deixem una mostra

Aquests petits navegants de terra també es poden funcionar en indoor, dins d’un recinte tancat utilitzant el vent que generen uns simples ventiladors. Activitat ideal per a animacions de centres comercials, festes locals, i al mateix temps podem personalitzar les veles i així tenim un esdeveniment plàstic realment innovador.

Visiteu el nostre canal a Youtube robareu diferents vídeos demostratius Amb aquestes maquetes, el Club Lokaku realitza:

  • Activitats Escolars
  • Exhibicions per a centres comercials
  • Competicions
  • Formació de formadors.

Si vols oferir una activitat diferent als teus companys, amics o clients, comptem amb una flota per lloguer i demostració, així com dels ventiladors necessaris per realitzar l’activitat en un espai equivalent a un camp de futbol sala.

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres per mitjà del nostre correu electrònic: club@lokaku.com

Back To Top