skip to Main Content

El “Land sailing” o carrovelismo és un esport practicat a tot el món. Hi ha més de 9000 pilots que competeixen a nivell internacional repartits en 6 classes / categories. Encara que a Espanya encara no tenim federació pròpia comptem amb més de 250 pilots actius dins de l’Associació de carrovelismo Espanyola i el Campió del Món en classe Blokart és mallorquí i pertany a LOKAKU.

Mapa-mundi_cast

 

Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny, fabricació de carros a vela. Tot seus aspectes han estat àmpliament estudiats i provats per a garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible..

Blokart no és només és el mini carro a vela amb més de 10.000 unitats venudes, sinó que és la classe que ha popularitzat l’esport del carrovelismo a tot el món.

En ser conduït amb les mans permet que sigui utilitzat per nens, adults de totes les edats i mides, de fet passar un dia rodant en Blokart et permetrà gaudir d’una activitat a l’aire lliure en companyia de la família, amics o companys de treball.

Si busques competició o diversió tens assegurat trobar altres entusiastes amb qui rodar a diferents clubs i associacions que van sorgint per tot el país. Lokaku és membre actiu de ‘Associació Espanyola de Blokart.

Amb nosaltres pots provar a la Pista El Pla de Santa Maria on gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament i el Club Veles i Vents disposem de l’espai ideal per a introduir-te en aquest esport.

View Blokart – Pista del Pla de Santa María in a larger map 

També fem escapades al Delta de l’Ebre, convertint el dia en una gran aventura natural, esportiva i gastronòmica.


View Lokaku – Delta del Ebre in a larger map

Esport d’inclusió social, “tots iguals sota el vent”
Blokart ha portat a la inclusió social al món del carrovelismo, doncs per les seves característiques, si tens la mobilitat reduïda et dóna llibertat de moviments i màxima seguretat. Sinó pregunteu al Edu … el nostre campió d’Espanya.

 

Lokaku ofereix cursos d’iniciació i activitats:

  • Grups concertats, fer una rodada amb amics i passar un gran dia a l’aire lliure
  • Empreses, activitats de teambuilding o incentius
  • Formació de formadors

A nivell esportiu participem en:

  • Lliga espanyola,
  • Campionat Europeu i Mundial de Blokart
  • Campionat europeu de LandSailing
  • Campionat Mundial de Land Sailing

Si t’interessa alguna d’aquestes activitats, no ho dubtis posa’t en contacte amb nosaltres per mitjà del nostre correu electrònic club@lokaku.com o segueix-nos a Facebook https://www.facebook.com/ClubLokaku o  twitter https://twitter.com/ClubLokaku.

Back To Top