skip to Main Content
Club Lokaku Participa

Club Lokaku participa

Al Club Lokaku estem orgullosos de poder mostrar-vos imatges de les nostres dues últimes col·laboracions.

 

La primera col·laboració es va emmarcar en la celebració del Tricentenari del 1714, i es va dur a terme el dia 10 de desembre coincidint amb el dia mundial dels drets humans.

La proposta va partir del departament d’educació amb el nom “Fem volar estels”, consistia en volar simultàniament estels des dels diferents centres educatius de Catalunya i estava relacionada amb l’Edicte que el governador militar de Barcelona va promulgar en 1775 prohibint el vol d’estels.

2014_tricentenari09“ORDENO, y mando, que Persona alguna, de cualquier estado, o condición que sea, no pueda del día de la publicación de este Edicto en adelante hacer volar Cometa, o Grúa, ni otra cualquier parte de ella, ni consentirlo a ninguno de sus domésticos, o dependientes bajo la pena de tres libras por cada vez, que fuere hecho lo contrario. 11 de febrero del 1775.

D. Francisco González de Bassecourt Gobernador Militar de Barcelona”

A l’escola Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre realitzem dos tallers i la seva posterior vol simultani. Els alumnes més petits van utilitzar plats de plàstic per crear els seus estels, mentre que els de cicle inicial construïen els estels tipus “teula” amb bambú i bosses de plàstic.
2014_ParcNadalVLS01

 

La segona col·laboració va tenir lloc al Parc de Nadal de Vila-Seca, on durant quatre dies vam estar fent tallers de construcció d’estels amb la finalitat de fer gaudir a nens de tots les edats de la creació del seu propi estel i la seva posterior vol.

Confirmar l’evolució i qualitat dels nostres monitors, observar el somriure de petits i adults en veure volar els estels dins del pavelló va ser altament gratificant.

 

 

 

 

Back To Top