skip to Main Content
Dia 4: Presa De Contacte Amb La Pista

Dia 4: Presa de contacte amb la pista

WarningAvui hem pogut provar la pista. Bé!!!

En un paratge increïble, tenim una zona exclusiva pel carros a vela que és la que utilitzarem durant tota la competició.

La platja està dividida i abalisada per als diferents usos: kite surf, carrovelisme , bany .. pàrquings .. és fantàstic. L’ús de cada zona és controlat per les associacions i federacions de cada esport, pel que és obligatori la llicència pertinent .

D’hora i aprofitant els buits de sol i que la marea anava baixant, (8 metres es mou el mar per aquí), vam començar a muntar tot l’equip. Sempre atents i seguint la taula de marees. Mentre els performance es prenien el seu temps, algun ja es va llançar a provar la pista. En un moment estaven tots els carros provant la platja.

Aquest dia s’utilitza per prendre contacte amb la superfície on vam rodar, i començar a testejar als competidors … el que sembla un simple passeig a 70 km / h ;) , realment és un exhaustiu test del material: trimats, ajustaments, comparatives … és increïble la quantitat de variables que fan a un Blokart més ràpid a la pista. Els que correm en Production, tenim tots el mateix material, així que els ajustos són la clau.

Tomadecontacto_Pilotos

 

Encara no han arribat tots, 120 competidors, avui  “només” som uns 40 rodant . És un espectacle.

 

 

Després de fer uns 90 o 100 km , i quan la marea ens limitava l’espai … recollim i ens anem tots i totes a veure la Copa Amèrica, ja que és una bona experiència: els actuals vaixells d’aquesta competició han abandonat el concepte de vaixell gràcies a els spoilers que aixequen el casc de l’aigua i s’acosten més al concepte de carrovelisme, aprofitant al màxim el vent aparent. Són impressionants.

Estem esperant la segona regata… us deixo que ja comencen… i encara he de netejar el carro que ha quedat d’aquesta manera, fixeu-vos en la mascota… sembla una croqueta arrebossada en sorra, més o menys com hem quedat tots després de l’entrenament:

Tomadecontacto_carro

 

i demà comença la competició … us seguirem explicant

 

 

Back To Top