skip to Main Content
Dia 6 I 7. De Sorra I Aigua Fins Al Coll

Dia 6 i 7. De sorra i aigua fins al coll

Us ho expliquem en diferit perquè la Wifi ens va fallar els dos últims dies i va ser molt difícil fer arribar novetats a la nostra gent que va quedar a casa.

Però… ¿Com ens ha anat? Tenim tant material gràfic que no sabem per on començar… potser pel principi pot ser una bona opció:

Dia6_Santi_Miguel

Santi Oliver y Miguel A. Hernaiz discutint la jugada

Els dos membres de l’equip Lokaku que han assistit al Campionat Europeu de Blokart, Miguel A. Hernaiz i Santi Oliver, formàvem part d’un gran equip l’Associació Espanyola de Blokart, on tenim grans tècnics i estrategs de la vela. Perquè no oblidem que el carrovelisme no és més que una regata de vela a terra, així que els seus coneixements i experiència en altres esports és fonamental per a tots nosaltres. 

Un moment importantíssim després d’examinar la pista és el briefing d’estratègia d’equip.

Aquí teniu a tot l’equip de l’Associació Espanyola de Blokart en plena feina . Amb l’experiència acumulada de tants anys de competició , vam realitzar aquesta reunió en què tots i totes aportem i on es conforma l’estratègia de l’equip, que s’ajusta després un a un en funció del seu pes i categoria . Mireu com petits i grans estudien la millor manera de prendre les boies i així aconseguir construir velocitat aprofitant el vent que hi hagi.

 

 

Amb la nostra motxilla carregada de recursos tècnics i teòrics comencem les regates però … EOLO és així : juganer , i el dissabte i el diumenge ens va plantar : ” Coses que passen ” . En un terreny humit , tant Santi Oliver , tres vegades campió del món i Miguel A. Hernaiz , subcampió d’Espanya , les van passar de tots colors , ja que eren els més pesats de la seva respectives categories – Performance – Heavy , Production – Light – . Quan no hi ha vent , el pes del pilot és determinant. 

Així i tot, vem finalitzar el mínim de 4 regates necessàries per validar el Campionat d’Europa de Blokart 2013 i LOKAKU aconseguir dos meritoris podis , que s’han sumat al total de 6 trofeus aconseguits pels pilots de l’Associació Espanyola de Blokart .

 

Xavier Estarellas -1º Santi Oliver - 3º Performance Heavy

Xavier Estarellas -1er Santi Oliver – 3er Performance Heavy

Miguel A. Hernaiz - 3º Production Light

Miguel A. Hernaiz – 3er Production Light

 

Dia7_Podiumpablo

Pablo Ibarrondo 2n Super Heavy Production

Dia7_PodiumVictor

Victor Bejarano 3er Fly Production

Dia7_PodiumPeter

Peter Bresnan, 2n Middle Performance

 

Però érem més: 

Dia7_EquipoEspañol

D’esquerra a dreta i de dalt abaix, un equip inmens!!!

Dalt: Fernando Villaverde, 4t en Heavy Production – Manuel Cavaller, 5è en Middle performance – Teresa Gómez 9è en Light Production – Maria Pons, 4t en Light Production – Victor Bejarano 3r en Fly Production – José Moleiro 6è en Light Performance – Pablo Ibarrondo, 2n en SuperHeavy Production

Abajo: Nuestros dos LOKAKUS, Xavier Estarellas 1r en Heavy Performance – Antonio Álvarez-Castro 4t en Light Performance – Fernando Jordan 19è Heavy Production  –  Juan Antonio Bejarano 4t Heavy Performance – Peter Bresnan 2n Middle Performance

Despistats per la foto: Julián Tugores 6è Super Heavy Production i Jason Murrell 12è Heavy Performance.

 

Us deixem un àlbum confeccionat amb la selecció de fotografies dels reporters més “dicharacheros” del Campionat: Santi Oliver – Pa Ibarrondo – Fernan Villaverde – Juan Antonio Bejarano – Karin Buhl.

 

 

Va ser fantàstic ser-hi , formant part dels més de 120 pilots participants . Gràcies a la BLSA (British Land & Speeed Sailing Association) per fer-ho tot tan fàcil.

Ah! I gràcies pel vostre suport i seguirem preparant-nos per al Mundial 2014 a Austràlia … però això serà ja una altra aventura . 

 

Back To Top