skip to Main Content
Enlaira’t 2012. Crònica Del Festival

Enlaira’t 2012. Crònica del Festival

Ja hem començat a treballar en la propera edició, però és bo i recomanable fer balanç i recordar amb un somriure als llavis tots els intensos moments viscuts durant aquest cap de setmana. Més que explicar nosaltres el que va passar és millor que les imatges parlin.

El nostre més sincer agraïment a:

Antonio Herce del Club Haizaldi. L’incansable company de Navarra que va estar atent als estels estàtiques que decoraven el cel de la platja de la Pineda.Però si calia es posava a volar en Mega-Mini Team amb les revos. Un tot terreny de l’Aire.(www.haizaldi.com).

Jose Perales de Vent de Llevant.https://www.facebook.com/jose.peralesnavalon La seva Revo va jugar amb el públic i emocionar a grans i petits amb la seva destresa, sinó mireu el post que ens dedica Miguel A. Salor al seu bloc: “Els encarregats de realitzar aquestes piruetes amb els estels em van deixar sense parla, al veure el que eren capaços de fer. Salts, caminaven com si es tractés d’una persona, la passaven d’un costat a l’altre del cos, etc … i els treien quantitat de somriures als més petits que es quedaven com jo, amb la boca oberta. http://fotosdefindesemana.blogspot.com.es/2012/07/festes-destiu-de-vila-seca-la-pineda.html.

Els incombustibles Xavi Garcia, Germán Martínez y Jose García, equip de vol Vortex.
Van volar els seus estels acrobàtics durant gairebé tot el matí, la tarda, la nit … anem que amb prou feines van parar per dinar.

 

Lidón, Juan i Juanito, la sección Lokaku de Castellón.
Ens van deixar a tots bocabadats en anar desplegant els seus trens interminables d’estels.

Fernan i Tere del equipo Bolau.
Van fer Team amb tots, amb Juanito, amb Jose, amb … i van ballar hores i hores, amb poca música i molta passió. Això de la música escassa va ser culpa nostra perquè l’altaveu no arribava, no arribava …

Fernando Jordan, Juanito Remón y Pablo Ibarrondo del Club Lau Haizetarade Vitoria,

otros atentos cuidadores de nuestro jardín de viento.

 

José Guiterrez “Jogu” de Wasabi.
Discretament i sense fer gairebé soroll, ens va mostrar totes les seves piruetes de Freestyle mentre el públic patia per si se li queia l’estel … realment emocionant.

César y Pepa estelaires locals amb les seves esplèndides estels estàtiques. Per primera vegada amb nosaltres, i amenacen amb repetir.

Juan Carlos Calderón, Mónica i la petita Berta acabada de vacunar.
Van venir i ens van regalar aquesta bonica estampa que plantegem sigui el cartell per al proper any. Quines belleses a terra i quines belleses a l’aire.

Als nostres amics de “El Ventilador” (www.ventilador.com)

No pudieron venir, pero nos enviaron sus preciosas cometas estáticas.

Y como no,  al Público que emocionado y casi por sorpresa vio su playa invadida y con una tremenda paciencia rodeaban la zona balizada. Disfrutaron y participaron echando a volar sus cometas con la ayuda de monitores de lujo.

Si voleu veure moltes més imatges amb comentaris podeu visitar l’àlbum de Enlaira’t 2012 construït gràcies a tots els fotògrafs improvisats de l’esdeveniment:

Gràcies. Ens veiem volant!

Aixx! gairebé se’ns oblidava. No hagués pogut ser sense la col · laboració del Patronat de Turisme de Vila-Seca. Si has arribat fins aquí, no et farà res.

Aquest post va dedicat a la nostra gata Nina:

Ens va deixar durant la preparació del festival, abans que arribessin els convidats a casa. Nina era una gata feliç que ens va donar tots els mims i carícies que una gata feliç és capaç de donar. Perquè els gats són així, els pertanyem. No tenen amo. I si ets amable i respectuós et deixen gaudir de la seva companyia i ronc. Et trobem a faltar i volarem pensant en tu.

44
Uff, el que hagués gaudit formant part d’aquesta tertulia, i tant com disfrutava de la gent i anar restregant-se entre tantes coses i persones repartides per tota la casa.

 

Back To Top