skip to Main Content
Enlaira’t 2013. Els Pilots Que Veurem.

Enlaira’t 2013. Els pilots que veurem.


cartel-enlairat-2013_petitEnlaira’t 2013
– Festival d’estels de La Pineda Platja, Vila-Seca.

 

27 i 28 juliol 2013.
A la Platja de la Pineda de Vila-seca.

   

En aquesta segona edició, amb la col · laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vila-Seca i el seu Patronat de Turisme farem una exhibició amb el alguns dels millors pilots d’estels del planter nacional:

 

 

Iker Aoiz y Antonio Herce, des de Navarra, són membres del Club Haizaldi (http://www.haizaldi.org). Haizaldi que té entre les seves activitats els estels, el carrovelisme i el kite-buggy. Són dos incansables “estelaires” que ens ajudaran a decorar el cel amb els seus estels autoconfeccionats de gran tamany. Ells són tot terreny i també els veurem amb vol sincronitzat amb els estels Revolution o els estels de 2 fils. 

Haizaldi_Enlairat1 Haizaldi_Enlairat2 Haizaldi_Enlairat3

 

Des de Bilbao tenim a Teresa Gómez, Juan Antonio Alonso (Tonet) i Fernando Villaverde, que formen l’Equip de vol Bolau, l’únic equip de vol que tindrem en aquesta edició al complert.

Bolau és un equip de vol sincronitzat de referència internacional i porten fent ballar estels des del 1999 (www.teambolau.org) . Són els responsables de la REVOCLINIC, que és el taller internacional de vol que es celebra anualment a Espanya.   I com no paren quiets el Washington State International Kite Festival(WFIKF) els ha convidat a la propera edició que tindrà lloc al mes d’Agost, però abans faran una paradeta a la Platja de La Pineda… un plaer tenir-los amb nosaltres. 

 Aquí podeu veure una de les rutines que van presentar al Festival Internacional de Marsella (França) 

 

bolau_enlairat_1 bolau_enlairat_3

 

Pablo Ibarrondo, des de Vitoria;  Juan Renom, des de Saragossa y Fernando Jordan, des de Pamplona,  pertanyen al Lau Berri Club d’Estels. Són pioners a Espanya en vol d’estels de tot tipus i organitzadors de diferents edicions del Festival Internacional d’Estels de Vitoria. A més a més, Pablo Ibarrondo, és l’actual subcampió del món de carrovelisme en la classe Blokart (superheavy weight). També vem poder gaudir de la seva presència en la passada edició.

 

lauberry_enlairat1 lauberry_enlairat3 lauberry_enlairat4

 

José Gutiérrez (JOGU), des de València, és membre del Wasabi Team (wasabiteam.jimdo.com). Vola coreografías al ritme de la música introduint moviments de precisió i “ginys” de free style. En el seu palmarés d’éxits trobem que va quedar 3r classificat en el II Campionat Nacional d’Acrobàtiques del Festival de Valencia (2009);  i Campió en el III Campionat Nacional d’Acrobàtiques del Festival de Valencia (2010).
És un convidat habitual del Festival Internacional d’Estels “Ciudad de Valencia” i al Festival Internacional d’Estels d’Alacant . Va ser amb nosaltres en la passada edició de l’Enlaira’t 2012 i aquest any ha assistit també convidat al Fête du Vent 2012 – XXVII Festival Internacional de Marsella (França).

 

JOGU_Enlairat_2 JOGU_Enlairat_3 JOGU_Enlairat_1

 

Jose Perales i Amparo Vlc, des de València, són els representats del club Milotxes (http://www.milotxes.com/) a l’Enlaira’t. Ens visiten de nou i aquest any a més de portar les seves revolutions “juganeres”, estrenen un estel gegant de més 15 metres, és preciós

perales_enlairat_3 perales_enlairat_4 perales_enlairat_1

 

Lidon Pascual Mateu y Juan Silvestre a la secció LOKAKU de Castelló, són especialistes en generar estels de material reciclat. Uns grans creatius que ajuden a que el nostre cel de Vila-Seca faci molt i molt de goig al llarg de tot el dia… 

Lidones_Enlairat_3 Lidones_Enlairat_2 Lidones_Enlairat_4

  

Toni Ambrosio Alvarez des de Montmeló (Barcelona), pilot d’estels acrobàtics de 2 línees i revolutions (www.disfrutandodelascometas.com) Aquí el teniu en acció:

Toni Ambrosio Enlairat1 Toni Ambrosio Enlairat2

 

Esperem la presència d’altres piltots … però aquests seran una sorpresa d’última hora. Ara us toca a vosaltres decidir… amb aquest meravellós planter d’artistes de l’aire us ho voleu perdre? Recordeu 27 i 28 de juliol.

 … per anar fent boca us deixem el que va passar en l’anterior edició.

 

 

Back To Top