skip to Main Content
Informatius De TV3, Lokaku I Blokart

Informatius de TV3, Lokaku i Blokart

Avui hem dedicat el matí a promocionar el nostre esport estrella: El Blokart.

La televisió autonòmica de Catalunya, TV3 està duent a terme una sèrie de reportatges sobre esports minoritaris o desconeguts pel gran públic, i buscant clubs de Blokart, ens han contactat per donar-nos l’oportunitat de mostrar la nostra passió pel Blokart en els informatius de TV3 .

Han gravat el muntatge dels blokarts, i com ens movíem amb l’ínfim vent amb què comptàvem.

IMG_1740

L’Albert ha explicat en què consisteix el Blokart, i com des de la seva petita bossa i sense eines, muntem aquest gran carro a vela en només uns minuts.

El Miguel ha explicat com estem organitzats i en què consisteix el nostre esport i les seves qualitats: inclusió total, extrema diversió i esport per a tothom. També hem parlat de la facilitat d’aprenentatge, de la seguretat, i del clima amigable de comunitat que hem creat al voltant del Blokart.

Després, i comptant amb les GoPro que ha aportat el també lokaku: Juan Carlos, i muntant una a cada Blokart, ens ho hem passat com nens perseguint-nos per tota la pista i meravellant als reporters, policies i altres vianants que s’han aturat a observar unes veles corrent, sense gairebé vent, i fora de la mar :)

En fi, un matí per recordar i una bona sessió d’entrenament improvisat: L’Albert ha sentit d’una experiència nova: rodar en asfalt amb un vent gairebé nul, i el Miguel ha gaudit en veure que ja li costa agafar-lo, i això , automàticament, eleva el nivell de pilotatge de tots dos.

Això és, precisament l’esperit Blokart: ajudar i compartir per augmentar el nivell dels teus oponents per així superar-te a tu mateix i que els teus victòries tinguin un valor real.

Gràcies a TV3 per aquesta oportunitat de promoure el nostre esport, el Blokart, i al seu reporter i càmera per la paciència i el bon fer que han demostrat durant tot el matí.

El Dilluns repetim! (ja us ho explicarem)

 

 

 

Back To Top