skip to Main Content
Lua Al Campionat De Europa De Blokart 2017

Lua al campionat de europa de Blokart 2017

Us informem que la LUA TREVIN HERNAIZ, veïna de vila-seca i membre del Club Esportiu LOKAKU amb seu social a la mateixa ciutat participará en el Campeonat Europeu de Blokart del 2017 que té lloc a la pista de LandSailing BCN, ubicada al Port Forum de la ciutat de Barcelona la setmana del 2 al 8 d’Octubre del 2017.

La Lua Trevin Hernaiz, té ara dotze anys pero des de que en té 4 practica aquest esport. Sent en l’actualitat el pilot més jove de la competició de l’Estat que participa en proves de nivell internacional.

Al Club LOKAKU, practiquem el carrovelisme, en les clases miniyacht , radio control i Blokart. És una modalitat esportiva reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya amb la denominació de “Vela de Rodes”. És un esport excitant, inclusiu, ecològic, per a tots els públics, respectuós amb el medi ambient i plàsticament preciós.

El concepte és molt simple: un tricicle amb tres rodes i una vela que es desplaça únicament amb la força del vent. Competim en regates similars a les de vela al mar, però sobre terra ferma, a escassos metres del públic.

The European Blokart Championship és la prova de renom internacional que se celebra bianualment en els països del continent europeu membres de la IBRA (International Blokart Racing Association). S’hi espera la presència de 90 pilots nacionals i internacionals. La competició en si és molt dinàmica. Els pilots, agrupats per categories de pes, realitzen regates de 10 minuts en grups de 10 a 20 carros sense ser rellevant el sexe, l’edad o la condició física.

El Campeonat Europeu de Blokart porta realitzant-se de manera oficial des del 2005, així que aquesta és la seva 7 edició i per primera vegada es celebrarà a les instal·lacions de Barcelona.

Més informació a Miguel Angel Hernaiz, president del Club Lokaku de Vila-seca (676 467 164) i a la web de l’Europeu http://landsailingbcn.com/ca/2017ebc/

Back To Top