skip to Main Content
Regata Landsailing 5.60 Mosquito Club 2012

Regata Landsailing 5.60 Mosquito Club 2012

Durant els passats 25 i 26 d’Agost 2012, s’ha desenvolupat a les platges de Punta Umbría el primer esdeveniment carrovelista de la història de Huelva.

cartell

Pilots de carros a vela novells i experimentats s’han donat cita al Mosquito Club, per assistir a la Regata Landsailing Mosquit Club, organitzada per l’Escola Nedland 5.60 i inspirada pel Huelva David Santana Hidalgo, 3 vegades Campió del Món d’aquest esport a Espanya.

L’esdeveniment ha constat d’una “Master Class” impartida pel també Campió del Món Santi Oliver , membre de Lokaku secció Balear, en què els inscrits han adquirit coneixements que després han posat en pràctica durant les curses del Diumenge

El guanyador de la “I Regata Landsailng Nedland 5.60” ha estat el pilot Arturo Palmer que s¡ha emportat el primer premi consistent en un creuer en veler a Eivissa per a dues persones, segon classificat, Antonio Alva de la Asociación Andaluza de Blokart i tercer Arturo Pardo del Club Trotavientos.

Aquest esdeveniment ha estat possible gràcies a la inestimable col · laboració de Mosquito Club, Poleas Master, Velería Avi Sails, Asociación Española de Carrovelismo y el patrocinio de la Academia Náutica Nedland.

Allà ens vam anar a ensenyar i gràcies a l’Asociación Española de Blokart (AEB) tenim un vídeo de l’esdeveniment

 

 

Back To Top