skip to Main Content
Dia 3: Ubicació I Retrobaments

Dia 3: Ubicació i retrobaments

Europeo Blokart Cartel

Impressionats per la bona organització de la BLSA (British land speedsail Association), fixeu-vos sinó en la retalía d’espònsors que han aconseguit per aquest Campionat Europeu..

Ahir va ser un dia de retrobaments amb vells coneguts, de fet rivals. No us fixeu en l’edat dels participants. Si alguna cosa té Blokart com a esport és que ens iguala a tots sota el vent, així que no es tracta de resistència física, ni de rapidesa, ni de força, sinó de l’habilitat en aconseguir optimitzar i aprofitar el vent i aquests companys són alguns els millors en llegir i treure rendiment al vent existent i aconseguir “vent aparent”

“El vent aparent és la suma (o resta) del vent real a la velocitat del vehicle … això permet augmentar, depenent del tipus de carrovela, 2, 3 i fins a 4 vegades la velocitat del vent real, el que al seu torn permet portar pràcticament qualsevol rumb un cop assolida la velocitat màxima, independentment de la direcció del vent real. “

Alguns dels “nostres amics” d’ultramar: (esq-dreta, a dalt) Bruce “Hot Dog” Wales (NZ), Jan Meijer (HOL), Miguel A. Hernaiz (Lokaku), Maaike Sjoerdsma (HOL), Paul Beckett (NZ), Tina Beckett (NZ), Chris Moore (UK) (esq-dreta, a sota), Ze Moleiro (PER), Jenny “the Jet” Halis, Santi Oliver (Lokaku).

reencuentros

 

i després al vespre se’ns van sumar la facció basca del nostre equip. Els vem portar a la platja per mostrar-los on anàvem a córrer, però no sense abans donar-los la bona rebuda que el Lau Racing Team es mereix i celebrar la seva arribada

reencuentro2

  

Avui ja estem d’entrenament … però pendents del temps perquè està ennuvolat, ennuvolat, ennuvolat i humit. Demà us expliquem!

 

 

Back To Top