skip to Main Content
Vortex A Enlaira’t 2012

Vortex a Enlaira’t 2012

logo-vortex-tranparenteVortex es un equipo de vuelo de cometas acrobáticas que nace en enero del 2007 en la costa del Maresme concretamente en la playa de Levante de Premia de Mar.

és un equip de vol d’estels acrobàtics que neix el gener del 2007 a ​​la costa del Maresme concretament a la platja de Llevant de Premià de Mar. 

Des de llavors i fins avui ha participat fent exhibicions en diferents Festivals de Cometes Nacionals i Internacionals com per exemple: el Festival de Cometes de València, Festival Internacional de Cometes de Vitòria, Festival de Cometes per la Pau de Donostia, FIPA Festival Internacional de Cometes de Alcochete (Portugal), Fête du Vent Marsella (França) i el Festival International de l’Air de Frejus (França), aquests, entre el més destacats.

Han representat a Espanya en el Campionat Mundial, de Catxirulos Esportives per equips de 2010, a la localitat de Berk Sur Mer (França).

fotogrupo

L’equip està integrat per tres pilots: Xavi Garcia, Germán Martínez i Jose García.

Vortex pertany al Maresme Estels Club, inscrit a la Federació Aèria Catalana..

Per saber més sobre la seva activitat podeu consultar la seva web: http://www.vortexequipdevol.com o bé seguir-los a  facebook: https://www.facebook.com/pages/VORTEX-Equip-de-vol.

 

 

 

 

Estem contents perquè els podrem veure en viu i directe el proper dissabte 28 de juliol, però us deixem un video seu per anar fent boca: 

 

Seguim…

Back To Top